MENU

Offerte aanvragen?

Elektrische installaties

Elektrische installaties Voor particulier & bedrijf

Je hebt een bestaande elektrische installatie en je wilt deze laten vervangen/aanpassen of je wilt een nieuwe elektrische installatie? Elektro-bob bekijkt samen met jouw naar de mogelijkheden om de bestaande installatie aan te passen of een nieuwe installatie aan te leggen zodat je het optimale gebruikersgemak ervaart. Ook kleine aanpassingen zowel binnen en buiten horen hierbij.

Ben je benieuwd? Vraag dan gratis een vrijblijvend gesprek aan. 

Kook Groep

Kook je nog op gas en wil je graag op stroom gaan koken dan is er meestal een aparte groep nodig, deze groep wordt ook wel een kookgroep genoemd, er zijn 2 verschillende kookgroepen namelijk 2x230v en 1x380v.

Elektro-bob kijkt naar de juiste oplossing zodat je weer veilig kunt koken en je optimaal kunt genieten van je nieuwe kookplaat. Heb je al een elektrische kookplaat en stopcontact maar weet je niet hoe deze moet aansluiten? Ook dan ben je bij Elektro-bob aan het juiste adres wij sluiten de kookplaat aan en controleren het bestaande stopcontact zodat je verzekerd bent van een juiste aansluiting.

Ben je benieuwd vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Rook Melder

[verplicht per 01-07-2022] 

Heb je nog geen rookmelder in huis? Per 1-Juli-2020 is het verplicht om minimaal 1 rookmelder in huis te hebben. Elektro-bob plaatst alle soorten rookmelders o.a op batterij of op 230v.

Ben je benieuwd? Vraag de gratis een vrijblijvende offerte aan zodat u op tijd bent met de rookmelder. 

TV Signaal en data

Heb je last van slecht ontvangst, Blokjes in het beeld terwijl je naar de tv kijkt dan kan het zijn dat de bekabeling slecht is en niet meer voldoet. Elektro-bob vervangt deze kabels met ziggo gecertificeerde  kabels, versterkers, koppelingen en aansluitingen zodat je met een gerust hart weer naar je favoriete zender kunt kijken. Heb je een of meerdere computers of kijkt je tv via internet? Dan heb je vaste data aansluitingen nodig.

Er zijn 2 soorten data kabels die vaak gebruikt worden namelijk de cat5e en de cat6.

Elektro-bob legt deze kabels aan + rand apparatuur en zorgt er voor dat alles werkt.

Ben je benieuwd vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Led Verplichting

Je bent eigenaar van een kantoorpand / winkelpand of vereniging van huis eigenaren en je wilt gaan overstappen op led verlichting? Elektro-bob kijkt naar de beste oplossing en werkt samen met een extern bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in led verlichting. Zodat je zeker weet dat alles correct wordt aan gesloten en de beste licht opbrengst heeft. 

Bent je particulier? Ook dan heeft Elektro-bob passende oplossingen voor je bestaande gloeilampen / halogeen lampen / tl-verlichting en spots. 

Ben je benieuwd wat de kosten zijn vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan!