MENU

Offerte aanvragen?

Meterkasten

Meterkasten Installatie & reparatie

De meterkast is het hart van de elektrische installatie en soms moet deze worden vervangen of aangepast worden. Denk bijvoorbeeld bij het plaatsen van zonnepanelen, elektrische auto’s, elektrisch koken, of omdat je niet meer met losse zekeringen wilt werken. Hiervoor ben je bij Elektro-bob aan het juiste adres! Wij plaatsen nieuwe meterkasten die voldoen aan de huidige NEN1010 normen. Wij kunnen alle merken, samenstellingen, leveren en monteren. Of het nu om 1fase of 3fase meterkasten gaat of meerdere meterkasten.

Wil je jouw bestaande meterkast laten controleren? Ook dit is mogelijk. Je krijgt van ons een passend advies voor het herstellen of vervangen van jouw meterkast. Verder krijg je bij oplevering van een nieuwe meterkast een opleveringsrapport zodat je zeker weet dat de meterkast voldoet aan alle eisen. Ben je benieuwd vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Elektro-bob zal als erkend installateur met zegelrecht jouw groepenkast niet voorzien van een nieuwe zegel als:

– Als je zelf werkzaamheden aan je groepenkast hebt uitgevoerd.
– Als er door derde / ondeskundige aan de groepenkast gewerkt is welk niet erkend zijn bij de landelijke organisatie van Installq.

Wij doen dit voor jou en onze veiligheid. Als erkend installateur zijn wij gedreven (en verplicht) om een installatie veilig en conform de regelgeving op te leveren. Indien wij geen werkzaamheden en/of inspectie mogen uitvoeren, kunnen wij de status van jouw installatie niet bepalen en verstrekken dus ook geen zegels!

Wist je dat…
als de zegels van de hoofdzekering verbroken worden door een derde welk niet erkend is bij de landelijke organisatie Installq, je een boete kunt krijgen van jouw energie leverancier? Het is namelijk zo dat de bewonder aansprakelijk is voor de zegels van de hoofdzekering.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan!